balansochhalsa.blogg.se

Näst sista dagen...

Publicerad 2016-12-03 10:53:00 i Resor,

Komprimerat program näst sista dagen för oss detta år i Torreveja...I januari är vi tillbaka igen... Fredagsmarknaden i stan men idag hade vi inget köps direkt...har handlat klart för denna gång...Hämtat upp Våra vänner på stan...strosarr bland alla marknadsstånden ...nej inget som lockar.
Tar en öl nere vid fontänen medan K hämtar bilen...annars är ju buss ett bra alternativ. Vid halv två kom vi till Rosaleda och blev bjudna på glögg och pepparkakor hos Grethel.
Bokat bord på restaurangen bredvid...och även Rigo ville följa med på lunch och sedan matchspel i boule. Solen värmer gott och det var musikunderhållning till lunch...Vackert väder förgyllde lunchen...lite extra.
Dags för match i boule. ..damer mot herrar...först till 13 kom damerna i första omgången och verkligen otippat. Andra omgången tog herrarna hem spelet...till herrarnas förtjusning...tjejligan hade gärna tagit detta också i andra omgången.
Nu börjar det bli småkyligt så hem till Grethel med kloten och fick lite värmande och stärkande innanför västen....innan vi skulle äta middag på Svensken på hörnet...3 rätters middag med halv flaska vin var för 10 euro...ikväll blev vi dock bjudna...
Skjuts hem till oss... och säger tack och hej för idag. Imorgon blir det golf...

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Resglad pensionär som gillar att spela golf, inredning, trädgård, husbilslivet, resa mm

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela