balansochhalsa.blogg.se

Oj...fredag igen...

Publicerad 2016-01-29 22:28:04 i Resor,

Veckorna rusar iväg...vill inte att det går så fort...Det går ju fortare för varje dag som går och vi hinner mindre och mindre... Småblåsigt men vi tänker oss en långpromis efter Lidoområdet...motvind...eller kanske inte...viker av efter några hundra meter från oss. ..och vad hittar vi där...Jättestor mataffär...Pingo doce. ..med jättefin chark och fiskdisk mm...snöade in oss i alla mathyllor...vilken fin affär...hittade mycket vi saknat.
 
Köpte färsk fläskfile till fredagmiddag...champinjonsås...bakad potatis, brysselkål och sallad mm...oj vad vi gick loss på mathyllor i affären här...inte en självklarhet här...så nöjda. Lite bifidus...solrosfrön...vilken lycka.
 
Hittade en Crocs skoaffär. ..Th hittade Eccoskor för 60 euro på rea....kostat det dubbla...och då är Portugal ett billigt skoland...inte helt enkelt att hitta 46or hellet...! Plus en del annat...riktig fredagshandling...nu väntar vi på den fina dagliga städningen...
 
Äter lättlunch hemma...tar 14. 30-bussen till stan...ingen plan direkt...haltar runt då vänster fot gör ont...hälsenan kanske...svullet och ömt! Fikar på stan med 2 garoto...inget fika bröd men varsin maräng hörde till..någon åt upp båda...😄?
 
 
 
Hittar en ett roligt cafébord gjort på två däck...lite virkat överdrag och en glasskiva...genialiskt... Jätteont i foten så vi tar lokalbussen nr 4 hem...trodde den åkte förbi oss...plötsligt började den svänga av uppåt...nu är det dags att trycka på stoppknappen...annars hamnar vi nog bland molnen igen. Bara ca 600 meter hem...vinden mojnat och solen skiner från klarblå himmel... njutbart... Njuter någon timme på balkongen i kvällssolen...sedan blir det kallt och blåsigt...välsignar vårt matbord. ..så vi kan äta inne... Himmelskt gott med fläskfile, sås, potatis och grönsaker med gott rödvin...härlig fredag...igen...och dagarna tycks gå alldeles för fort... Verkar inte bli något mer kortspel i Skitgubbe. ..tyvärr vägrar Th att spela igen...3-0 till mig igår...stackars Karl...😉 Han skall aldrig mer spela säger han... Ny dag imorgon och vi har ingen plan alls mer än att vara...inväntar att komma ut på fina levador men min kropp säger ifrån just nu...men snart är det dags...längtar verkligen... Höres en annan dag...ha en mysig fredagskväll...😃 Lördag den 30e och en gammal god vän fyller sina 70 år...Grattis och hoppas du får en fin dag.😙 G-B...💖 HA EN EXTRA FIN DAG...

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Resglad pensionär som gillar att spela golf, inredning, trädgård, husbilslivet, resa mm

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela