En helt vanlig dag...

Vädret varierar mycket denna årstid som är spanjorernas vinter...somliga går i bikini på stranden...andra pälsmössan på...vi lever i helt olika världar ibland.
 
Ändå är solen riktigt varm så fort den tittar fram...Vi beslutade oss för en riktig promenad efter den fina strandpromenaden vid La Mata...en tunnare kofta kan ändå vara skön att ha med sig...
 
 
 
 
Turisterna är inte många utöver de som övervintrar...
 
Njuter dock de varma solstrålarna innan vi beger oss hem för lite lunch. 
 
Därefter letar vi upp en boulebana som var ledig...så lite ny träning i denna sport...lite kul att ha att göra...
 
 
 
 
Nästa dag har vi bokat tid på Lo Romero golfbana för andra gången...men...vädret är regnigt och kallt...Regnet har öst ner hela natten...när kl är 11 bestämmer vi oss för att ringa återbud...
 
Det är visst inte meningen att vi skall spela på denna bana. Vi har redan köpt voucher via Mas Amigos...en skandinavisk förening som tillhanda håller det mesta man behöver...bostadsförmedling, golfaktiviteter, hyra bil...ja allt från smått till stort.
 
Det får bli en biltur söderut mot Cartagena...till Los Alcazares...där finns en golf och äventyrsbana. Stannar efter vägen i San Javier där ett helt nytt köpcentrum byggts. Går runt en stund...då upptäcker gubben att hans telefon är borta...man behöver verkligen en telefon här om något händer...Min telefon får vackert stanna hemma eftersom den är betydligt dyrare...och eftertraktad.
 
Han var säker på att den låg i jackfickan...men nej där finns den inte...chockade går vi tillbaka till bilen...inte nu igen väl...kanske den ramlat ur jackfickan i bilen...Efter lite letande hade den kilat in sig i förarsätet bakom ryggstödet. Pust...gubben var ganska skakig när vi åkte därifrån...
 
Nu börjar vädret klarna upp...så vi tar en tur runt på Äventyrsgolfen...8 euro för en ganska blöt bana var i häftigaste laget. Kändes som rena lekparken jämfört med en riktig golfbana...nja...roligt att spela med barnbarn men annars håller vi oss nog ifrån dessa i fortsättningen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu gäller det att kolla upp väder och vind för att hitta en ny tid på Lo Romero igen...
 
Tv-kväll hemma samt tortellini till middag som vi skulle ätit efter en riktig golfrunda...Jättetrött...chattar med min kompis i Thailand...Somnar snabbt och sover 10 timmar...så det var ju ganska ovanligt...trots en helt vanlig vardag.