La Mata och Mar Menor och Guardamar bl.a.

Dags att hoppa på hästen igen...dvs utsätta sig för det som är obehagligt...från att knappt våga gå ut har vi nu kommit till vägskälet...gå runt på La Matas onsdagsmarknad och hålla hårt i alla grejor...dvs inte mycket denna gång att bli av med. Kollar i buskar och efter gubbens plånbok bl.a. Skönt att vi vågade ta steget även om det tog emot.
 
 
 


Efter lunch en utflykt till Mar Menor...en saltvattenlagun med lång kust...70 km och ett djup på max 7 meter i lagunen och båtturer går till de vackra öar där. Tyvärr inget jag vill åka ut till som inte gillar båtlivet.
 
 
 

 

Annars området runt San Pedro ganska trist så vi vände och kollade in veckans golfbana istället...Lo Romero...och bokade även en ny tid på måndag. Nu ser vi att det kan bli regn just då...får ringa och ändra tiden i så fall...Inte kul att spela vid regn. ..
 
 
 
Önskar vi kunde spela mer...men det kostar "skjortan" här så det är inte möjligt och betydligt dyrare än Thailand som ändå var dyrt.
 
Lagar en god thairätt till middag då vi hade de flesta ingredienserna sedan lördagens middag..ingefära,  lime,  chili, glasnudlar, kokosmjölk, zucchini,  lök, aubergine mm...samt lite nyinköpt kyckling. Såg kanske inte så kul ut till färgen men var supergott. 
 
 
 
Torsdag kände vi för en långpromenad igen så vi inte blir alltför lata. Guardamar blev målet men bara asfalt eller bara sand...Inget lockar direkt. Letar upp sanddynerna men det var inget imponerande alls. Dock Jättevacker strand och nästan inga människor...
 
 
 
Åker till La Mata och en promenad halvvägs till La Mata. Mina knän orkar inte på hårt underlag.  Halva tiden på promenadvägen och tillbaka i strandkanten...njuter det fina vädret. ..22 grader...men det är tungt att gå i sand med gympaskor på skrå. Blev iallafall en hyfsad runda och 1 timme att njuta i solen.
 
 
Hem och äter andra halvan av thaimaten...sedan en tur till La Zenia...stort köpcenter för att kolla lite. Inget speciellt men Alcampos Matavdelning är imponerande. 
 
 
 
Hem och handla lite småsaker...samt ta ut lite pengar...
 
Imorgon skall vi på en annan utflykt...mer om det en annan dag.
 
Ha det bäst i snöovädret...det värsta i Stockholm på över 100 år...
 
 PS.  Mycket strul att skicka iväg länken till bloggen...provar på alla möjliga vis...
Ett sätt är att DU själv kan klicka på knappen längst ner till höger...Prenumerera på bloggen så kommer min sida upp per automatik och direkt i din inkorg via Blogloving... Jag får hålla på i åtskilliga timmar att försöka skicka...sändningsfel...ligger kvar i utkorgen. Internet svajigare än i Asien tyvärr. Inget jag kan påverka. Hoppas ni har överseende...😉