balansochhalsa.blogg.se

Stormen rasade...

Publicerad 2016-11-17 12:25:16 i Resor,

Efter ett par dagars riktigt busväder är himlen blå igen...dock är det kyliga morgnar och kvällar på vår inglasade uteplats ca 17 grader C så varma kläder är att rekommendera. Solen värmer dock alltid skönt. 

Efter frukost bestämmer vi oss för en tur till La Mata marknaden igen...skam den som ger sig. Th behöver några varma morgon/kvällsbyxor i radhuset...hittar genast ett par för 5 euro. Själv hittar jag ett par till för 3 euro så nog är det billigt vissa saker här.
 
 
 
 

Solen värmer gott nu och vi funderar på att ta en tur till havet och njuta värmande strålar...men inget att tänka på när vi tittar hur havet ser ut. Det blåser på direkt från havet så vi bestämmer att njuta på vår övre balkong i lä. Där gassar solen på rejält. Läser lite bok och lyssnar på ljudbok...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan blir det städning...dvs jag sitter på balkongen medan gubben kör dammsugaren för fullt. Kanske inte mycket renare då dammet virvlar ut där bak i stället men ändå lite friskare. Dåliga dammsugare bör jag hålla mig ifrån i största möjliga mån som dammallergiker och att vara i närheten av dammutblåset...
 
Sitter utanför huset med stängda dörrar...medan gubben rengör. Är det detta som kallas jämlikhet? Balans och hälsa...
 
Golven moppas och det blir allmän uppfräschning. Så långt det nu går...lite slitet är ju huset och inventarierna sett bättre dagar...Spansk standard månne?
 
Läget är dock perfekt på många sätt...och lagom stort för 2 personer. Nära matbutiker, restauranger och annan service. Vi trivs iallafall även om standarden inte är precis som hemma. Då skall man nog hålla sig där...Tänk att ha en ugn att kunna laga mat i...köpt en bra form här som vi tar hem sedan. Vi behöver även uppdatera lite där också. Här finns otroligt fräscha råvaror som fisk och kyckling mm...alltid roligt att handla men det tar tid att välja...så mycket mer än i Sverige.
 
Det är även betydligt varmare än hemma så här års och snön saknar vi inte ett dugg...får vi känna på tids nog.
 
Middag hemma i radhuset...liten köttbit och ugnsrostad potatis och sallad...lite rödvin smakade gott till. Hemmakväll blir det...för torsdag blir det golf igen på Vistabella. Då gäller det att vara pigg och alert på denna knepiga bana...mer om spelet en annan dag.
 
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Resglad pensionär som gillar att spela golf, inredning, trädgård, husbilslivet, resa mm

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela