balansochhalsa.blogg.se

Utflykt till Murcia

Publicerad 2016-11-04 09:47:52 i Allmänt,

Kändes som dags för en utflykt inåt landet idag...Har inte hunnit fokuserat så mycket på saker runt omkring...ännu så länge. Allt annat har tagit all vår energi...nu är det klart att både Th kort och körkort är på väg hit till Konsulatet efter många och långa telefon samtal och mail som inte kommer fram eller kan skickas. Vet ej vad som händer i IT-världen här nere...😲 Dagens resmål blev Murcia och Ikea i första hand då vi saknade några saker här. Vägen ganska krokig och det tog sin lilla tid...hittade det vi sökte samt åt en gedigen klassisk Ikea lunch så klart...dock dubbelt så dyrt som hemma. Kanske var det den svenska flaggan som "grädde på moset" vi fick betala för.
Tyvärr rann klockan iväg alldeles för fort och vi hade ingen ork att att ge oss i i Murcia idag för lite kultur och sevärdheter...blir en annan dag. Kvällens middag blev goda räkor med aioli då ingen var särskilt hungrig efter skrovmål på Ikea.
Blir hemmakväll och Tv-tittande...ungefär samma kanaler som i Sverige...ibland behöver vi ta det lugnt då energi och krut fått läggas på en massa annat...tidig kväll. Torsdag morgon är vädret strålande...himlen är klarblå och vi känner för en rejäl långpromenad och gå av sig frustrationen vi fortfarande känner.
Blir en jätteskön promenad till La Mata fram och tillbaka...solen strålar och ligger runt 25 grader på förmiddagen. Glömde vattnet hemma så vi får köpa en flaska...är jätterädd att bli uttorkad...
Varma och svettiga sätter vi oss nu på stranden i våra stolar och kopplar av med lite bok och njuta i solen. Man behöver inte göra så mycket ...utan bara vara. Handlar lite olika tillbehör till lördagens middag då vi ju får gäster hit... Åter en hemmakväll...lagade panerade fisk och en grönsaksröra med en god sås och risoni till. Blev en utmärkt middag och mycket disk...så vi lever nästan som hemma.
Försökt att öppna mms jag fått men inte heller det lyckas...brottas med detta i flera timmar...men nej det funkar bara inte... Sovdags igen...😴Dagarna bara rinner iväg...tyvärr...längtar inte hem till snö och kyla precis. Vi har ju ändå många veckor kvar i soliga Spanien...

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Resglad pensionär som gillar att spela golf, inredning, trädgård, husbilslivet, resa mm

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela