Golf, Boule/Petanc, Sahara-sand och Mindfullness /Leva i nuet/

Onsdag morgon beger vi oss till La Mata-marknaden...alltid lika kul...Vi behöver inget men ändå finns det alltid något man hittar...behöver eller ej...men bra-ha-sak är alltid kul...Kläder...second hand billigt...finner 1 tröja igen 2 euro...ett par hopp-i-skor...Har tid någon timme och träffar våra gamla grannar igen...varje gång...

På sena eftermiddagen är det dags för Vistabella igen...alltid lika spännande att se vilka man får spela med i bollen. Efter närmare eftertanke är det ju inga kvinnor i min aktningsvärda ålder som verkar spela längre...vi får ju alltid en massa "gubbar" i vår boll.

Denna gång blev det annorlunda på Vistabella och det är jag glad för...När vi fått vår bil kommer en av dessa kaxiga marchall och vill kolla kvittot...va??? Tror de inte har betalar eller vad handlar det om...? Vi blir omdirigerade till att börja på hål nummer 8...frågar om vi spelat där förrr?? Jadå...hittar gör vi...Vi fick börja spela på 8:an och till nr 11...sedan nr 1-7...kändes helt ok för oss...vi får spela ensamma...lite trist men eftersom det börjat att blåsa upp ordentligt så var det skönt att inte ha någon bakom som jagar och ingen framför...fritt fram med andra ord.

Blåsten var direkt besvärande och nu vet vi varför...Den sk Sahara-sanden har hemsökt oss...man känner sig mer än sandblästrad i kropp och knopp och spelet var inte det bästa...men Th har hittat svingen igen så han "slipper" en lektion med Pron...och 35 euro fattigare.

Möra i kroppen torsdag morgon...vädret är "50 shades of grey"...småregnigt...när vi nästan "bangar" att sticka iväg till Rosaleda för bouléspel...men vad fasiken...Ah...vi testar annars får vi hitta på något annat... Några frusna själar är där...11 st...resten skulle tävla någon annanstans...Solen lyser igenom och vi plockar av oss västar, jackar mm...Blev riktigt "skitspel" även där...våra lag förlorade båda sina rundor...Ja tillbaka i verkligheten.

Hem för lättlunch och kolla lite skidor i Lahti...sedan mot Torreveja igen. Bokat in en föreläsning i Mindfullness på Mas Amigos kl 16-18. Alltid kul att se och höra ur alla aspekter och upplevelser...vi alla har. Föreläsaren var duktig men marknadsföringen var inte den bästa...Ingen adress, inget telefonnummer, ingen mailadress bara att jag har FB...och heter Lisa Eriksson...hur tänkte hon nu??

Fick ett papper med lite stolpar... och att kursstart var den 28/4??? Th tyckte det var jätteavslappnande och höll på att somna på direkten...värre är det ju med mig som sällan lyckas koppla ur mig helt...Gubben tyckte det var intressant att prova och blev trött och mosig...Jag blev avslappnad av alla övningar...men inte mer. Jobbat en del med detta under min utbildning till friskvårdsterapeut mm men som alltid...Learning by doing...trägen vinner.