Sommarfeeling...

Lördag visar sig solen från och till mellan molnen...skiftande väder hela tiden men lite extra sommafeeling får man allt...Morgonen är fortfarande sval men temperaturen ökar snabbt...Bestämmer oss för Playa Flamenca/LA Zenia Market nära oss.

Som vanligt inte mycket man behöver...lite frukt och grönt...fräscha jordgubbar 1,5 euro för 1 liter...sitter helt rätt...kollar lite i klädhögarna och hittade en fin skjorta för 2 euro.
Kollar in alla bakverk...(bara kollar)...helt otroliga bakverk...men bara titta. Vi har haft fukt i garderoben en tid nu så kläderna verkar ha krympt...Nu får vi sluta vara sjuka och komma igång på allvar igen med motionen...Sitter vid stranden 1 timme i solen på eftermiddagen...sedan blev det tämligen svalt.

Söndag är det dags för en golfrunda...nästan 2 veckor sen sist...oj så vi längtar.

På förmiddagen har vi sol på balkongen och 25 grader i skuggan fram till lunch så det var härligt njutbart att bara vara...lyssna på en ljudbok...just nu lyssnar jag på "Glöm mig" av Alex Schulman...en otroligt sorglig "läsning" men intressant...stackars barn.

Lättlunch hemma korvomelett innan vi svidar om till golfkläder...packar in oss i bilen och beger oss till Lo Romero...Kollat vädret och det skulle komma 1,1 mm kl 13.00 och vi hade starttid 13.52 så det var ju lugnt...lite blåsigt skulle det vara.

INGENSTANS stod det att det skulle blåsa 20-25 sekundmeter...svårt att hålla sig upprätt mellan varven...Efter första hålet mötte vi folk som var på väg tillbaka och skulle kräva pengarna tillbaka också.

Vi hade ju köpt vår voucher på Mas Amigos så ingen större idé att ens försöka. Dessutom hade nog damen i Receptionen vaknat på fel sida i dag...sur som ättika...kollade kvitton...kollade mitt kort då vi betalade bilen med detta...kvitton och namn flera gånger...jämförde namnteckningar...nej ingen kul start. Det blev dock lite bättre ...men svårt att putta då bollen rullar i väg i vinden.

På första hålet blåste kepsarna av så dom fick vi springa efter...trots allt hamnade vi på green efter några slag och skulle försöka putta...helt omöjligt då vi fick springa efter bollarna......Skam den som ger sig...andra hålet var ett par 5-hål...och på något konstigt vis lyckades vi i motvind slå in i vinden och var snabbt uppe på green efter 3 slag...då kände man sig rätt duktig...sedan var det skiftande resten av hålen...lyckades ändå klämma till med en hel del poäng...vilket var storartat i dagens väder...gubben fick bara hälften...i den ryckiga vinden och man fick stödja sig på klubban för att hålla sig upprätt...och hålla i hatten samtidigt som man skulle slå...Det var den svåraste runda vi någonsin gjort både i vått och torrt...och blåst

Nu har vi förstått vad det är som gäller att spela i stark motvind/medvind/sidvind. Nya erfarenheter att ha med sig...i bagaget till kommande rundor. Ja man lär sig massor av saker på varje runda...både om sig själv och andra...Idag var vi glada att det var lite folk på banan och ingen efter oss.

Vi kom in efter 2 timmar (9 hål)..vilket var strongt gjort...och vi fått trampa runt och vänta med en fyrboll framför så insåg vi att i stort sett alla bilar var redan hemma vid klubbhuset och vi var i stort ensamma att spela...i detta blåsväder. Nej i blåsväder vill vi inte hamna en gång till...Vi får hoppas på fortsatt tur istället...Nu väntar söndagmiddag och lite rött vin...Det är vi värda idag...