Citronmarknaden mm...

I morse hade vi bestämt att åka till Citronmarknaden utanför Guardamar...norr om Torreveija...endast någon halvmil från oss i La Mata. En del ärenden skulle fixas...och vi var där hyfsat tidigt.


Sovit lite dåligt då vi fick besked i går kväll att ett av våra barnbarn hemma i Sverige skulle opereras för blindtarmen...de fick åka till lite olika sjukhus men bestämt var dock att operationen skulle ske...Vaknade första gången 01.30...inga besked...somnade dock om efter många om och men...men vaknade igen 06.30...nej inga besked... Några långa timmar innan det fina beskedet kom att operationen gått bra och hen vaknat upp ur narkosen. Kändes som en stor lättnad att det också blev "titthålsoperation" vilket underlättar återhämtningen. Trist dock att behöva starta novemberlovet med en operation.

Så trångt på marknaden och man fick nästan panik av alla människor som trängdes...ljudnivån i högsta laget...härligt med lite salsarytmer men inte alltid.....köpte de saker vi behövde samt lite frukt och grönt innan vi återvände snabbt till parkeringen och lyckades hitta vår bil. Stor trängsel och snabbt därfrån. .

Nu hägrar vår fina strand på La Mata och vi lyckades pumpa upp min plastmadrass med hjälp av en pump vi köpt hos Kinesen...nu skall här solas både fram och bak...och försöka få bukt med min psoriasis som blommat ut alldeles extra de senaste månaderna och ett j-kla kliande dag och natt...sol och åter sol och värme heter receptet samt lite salt och många salvor och krämer däremellan. .

Lyckades komma både ner och upp på madrassen... lyssnar på gamla sommarpratare jag laddat upp i mobilen. Många intressanta personer jag inte tidigare hört som talat...mycket om hälsa mm...Åsa Nilsonne...Stefan Rössner mm och många intressanta program. .

Nu fattas lite mineralvatten så vi tar en kort promenad till butiken om hörnet...samt handla lite tvättmedel, tandpetare mm... .

Hemma njuter vi på balkongen en stund innan gubben fixar lite middag...och det blir en tidig kväll...efter Hellenius hörna...Vädret är jätteskönt och runt 23 grader när klockan var 16.30...vilket är helt ok för oss... .

Imorgon bitti väntar strandgympa på vår La Mata-strand kl 09.30 så det blir väcklarklockan på ringning...så man hinner bli klar...vi har bara en bit att gå dit...Dagens motion blev 8.000 steg så vi är på god väg att komma i form...men det återstår en hel del...