Sista måndagen i november...

Måndag är en helt ljuvlig dag om man inte har Nordanvinden blåsande rakt in på balkongen...och det hade vi ju inte...som tur var. Här är det stiltje och supervarmt och skönt i solen.

Det är en helt vanlig dag utan så många måsten...nästan. Bara lite "småpul"...och inget bestämt mer än att vi skall besöka Salud =VC igen för att få influensavaccin ...och nu har vi börjat tänka strategiskt...trodde vi.

Morgonen och halva dagen var helt underbar och vi njöt på vår balkong då "soltörsten" gjort sig påmind rejält...vi är lika vita som våra lakan jag precis tvättat...Tre maskiner hann jag med innan gränsen gick för bästa el-taxa på dagen...Hänger tvätt på balkongen på två olika tvättställningar och det torkar fort som attan.

Så var inte fallet häromdagen när regn och fukt trängde in genom märg och ben och tvätten ville aldrig torka...Var nästar blötare än innan jag plockade ur maskinen...så i Spanien får man allt planera sina tvättdagar. Tumlare är inte vanligt i hemmet vilket ju är lite konstigt...med tanke på luftfuktigheten här.

Åh så underbart att bara sitta och inte göra så mycket mer än att passa tvärrmaskinen och hänga upp lite...bara njuta i en skön stol och bara vara...vilken livskvalité.

Äter en liten sopplunch med en smörgås och fortsätter njuta...på balkongen.
Framemot eftermiddagen började lite skyar skymma solen så vi passade på att göra ett besök på Salud...tänkte ju att när alla spanjorer har siesta så borde väl vi "invandrare" få plats?? Plats hade vi säkert fått men 40 personer i en kö och bara en inskrivningsdam vid receptionen gjorde att vi vände ganska snabbt...orkar bara inte vänta...vi får göra besöket en annan dag.

Passade även på att uppdatera vår garderob lite på Habaneras då vi börjar inse att vårt klädkonto är i snävaste laget...men ibland måste man ju...Th hinner även med att laga mina "gåskor" med silvertejp så tårna börjar titta ut och jag inte hittar några nya sköna som jag kan gå i...

Th passar på att uppgradera skjortgarderoben och klipper bort alla lappar både fram och bak...innan han provar den och upptäcker att den var alldeles för stor...jag hade nog provat innan...men nu åkte alltsammans ner i kassen igen så nu måste det bytas kläder när vi har tid.

Inte svårt att "slå ihjäl" en dag i Torre...och inte göra så mycket fast det blev det ju i alla fall till slut...