På plats i vår lilla takvåning...8 oktober

Blev ett stort uppehåll i bloggen då vi ej har haft någon wifi förrän häromdagen...Det tog drygt en månad från beställningsdatum tills vi fick det installerad och klart. Våra ordinarie mobiler har ej så mycket GB så det räcker mer än till det nödvändigaste...

Flygresan gick jättebra och vi fick skjuts av en god vän till Arlanda. Skönt...Som vanligt mycket bagage och vi var tvungna att boka på en väska till då vi inte fick ner allt i två ståra resväskor + golfklubborna mm. Tungt och släpigt men nu hoppas vi på att slippa resa med några större väskor framöver.

Spända att öppna dörren till vår lägenhet...är det samma känsla vi har kvar som när vi lämnade...Jodå...känns fantastiskt.

Vi sätter på strömmen och kylskåpet och bara släppte ner vår bagage innanför dörren och tog hyrbilen runt hörnan för att bunkra upp en vanlig måndag kväll...Den 9:e oktober är det Röd Dag i Spanien och allt är stängt...så vi måste hinna med det viktigaste och köpa middagsmat snabbt samt till frukost och mat dagen efter...

Vår Consum-butik stängde 21.30 så vi hann med nöd och näppe handla det vi skulle...Hemma igen plockar vi bara upp det viktigaste och bäddar våra sängar. Lakanen urtagna så skönt bädda med rent och fräscht. Sopar lite efter golvet då lite småkryp landat och somnat in lite varstans...dock ej i sängarna som tur var.

Blev en mycket sen middag och vi delade på en pizza från butiken och en flaska vin innan vi somnade omgående...så glada och lyckliga över vår lilla lägenhet och känslan att det är vårt...underbar känsla.

Det är ju massor som återstår att fixa så på latsidan kan vi inte ligga nu i alla fall...nu är det hårt arbete som gäller tills allt är på plats och vi kan koppla av...i alla fall lite.

Nästa morgon vaknar vi med spänd förväntan...det är jättevarmt ute redan tidigt på morgonen och mitt på dagen ca 28-30 gr så frysa behöver vi inte...tråkigaste är att mina sommarkläder har krympt i garderoben sedan sist så inte mycket som passar. Utebliven motion på grund av knät samt massa trubbel med blodtrycksmedicin som gjort det helt omöjligt att motionera då jag ej kunnat böja varken ben eller knän eller ta på mig skor...så trist...

Nu är det till att packa upp våra resväskor med diverse attiraljer som vi behöver till en början och göra lite mer iordning...allt från gardiner till utelampor på balkongen, verktyg och massor av annat...
 


 
 
Kul är det i alla fall och härligt att ha sin egen lilla takvåning...nu skall här pysslas framöver rejält... På eftermiddagen kom även två kompisar över på lite snabbfika till oss då vi åkt om varandra hela tiden...och fick även känna på våra fruktansvärt dåliga köksstolar som bara inte funkar att sitta på någon längre stund. Tar lite fika och smuttar på ett glas rödvin...härligt att vara här.