Snart Nytt År...del 1

Sista lördagen på detta året tillbringades bl.a. med att fylla kylskåpet med lite mat...ständigt tomt i vår kyl...hmmm...men nu är det ju stängt nyårsdagen så vi laddade på Carrefour med entrecote till nyårsdagen mm...och söndag var det ju dags för boule igen...

Söndagsboule dagen efter och resterande dagen tillbringade vi hos G med att Th skruvade ihop en garderob tillsammans med hennes svåger...God lunch fick vi och sedan fortsatte skruvandet till eftermiddagen...Ingen Ikeamöbel så det tog sin lilla tid.

Sista dagen på året började vi med lite fika i Zeniamar...hos vänner...Vädret är toppenfint så eftermiddagen laddar vi upp på balkongen...Th få sitt hår fixat med vår hårklippningsmaskin...och åter lite vila och uppladdning.
<
div>


Kl 18.30 skulle vi vara på förfest inför nyår vid Los Locos med boulevänner...och lite annat folk...träffade på en dam från Kopparberg/Mossgruvan men flyttade därifrån i början på 70-talet...Många var vi i denna fina lägenhet med utsikt över havet och vacker kvällssol.