Delar av lördagen ägnade vi vår lägenhet lite omvårdnad...skjutit på städning mm så nu gick det bara inte...dammråttorna har dansat runt länge nu och golven behöver en omgång...kröntes med lite färska blommor från Playa Flamenca market....


Gårdagskvällen provade vi det fina köttet som finns att köpa här i Torreveija på Alcampo...vi delade på en stor köttbit, åt beanairssås till samt bakad potatis...Gissa om det var gott och mättande...jordgubbar till efterrätt...Ja riktigt frosseri...men gott.

Söndag förmiddag hade vi bestämt att åka till Citronmarknaden igen för lite småsaker vi saknade...Min mage är i uppror sedan gårdagens middag så det blev ett snabbt besök på en bensinmack efter vägen...
.

Hittade det vi sökte på marknaden och hade tänkt äta där men min mage sa stopp...köpte en flaska vatten efter vägen och en sandwich...lite skonsamt för magen. Intogs efter Avenida Alfred Nobel och havet innan vi åkte till Rosaleda Petanca för att kolla på KM i boule...Startskottet gick kl 13.00 och vi var lite sena men mycket fanns att titta på...Ca 20 st lag tävlade om att bli Klubbmästare...däribland många vi spelat med och Grethel...vår kompis.

Spännande eftermiddag och allt kan hända i boule precis som i golf...och det hände även denna gång...Ragnhild...åländska (80 år) och stora meriter med sig i bagaget... och granne till Grethel fick spela om första alt. andra plats och ledde stort med 10 mot 0...plötsligt händer det... .

Det andra paret börjar knappa in och nu står det lika...sedan i slutfasen går det andra paret om och knep de 3 sista poängen och tog hem mästerskapet...och fick guldmedalj. .

På tredje plats placerade sig Grethel (74 år) och Erik (82 år) och fick bronsmedaljen...De tre bästa lagen spelar dessutom en stor tävling på tisdag i Torre del Morro...Costa Blanca-Cupen...så då måste vi titta igen...samt att vi själva skall spela på tisdag morgon...Här är ålder bara en siffra och inget annat...så himla härligt...och här känner man sig som rena tonåringen...och orutinerad...i boule alla fall. Pratat med folk som varit med i SM och spelat över 30 år mm så en intressant blandning av människor...Tyvärr fixade jag ej med min mage att gå med och äta efteråt...får stå över denna gång. Imorgon är det golf igen...på Lo Romero. Vädret börjar bli stabilare...och idag runt 20 grader...imorgon utlovas ca 22 grader och vi hoppas det håller i sig hela veckan och helgen... Gissa om dagarna går fort nu...??