balansochhalsa.blogg.se

Allhelgonadagen...

Publicerad 2017-11-01 18:12:00 i Allmänt,

Idag tänkte vi ha en riktig slö/slappardag...Det är ju även Allhelgonadagen idag så inte många aktiviteter. Fick börja med att tvätta mitt inkletade hår med avfjällande salva för psoriasis...vilken lycka att ha varmvatten. Är dock ett förbannat kliande...man blir nästan tokig...som att ha myggbett på varenda millimeter i hårbotten.

Planen var att gå till vår lokala LaMata-marknad på förmiddagen...sagt och gjort...strid ström med folk...bara det att det var ingen marknad idag...Vi fick i alla fall en kort promenad....Igår hade vi dryga 10.000 steg man knappast vi kommer så långt idag...vi får se.

Summerat blev det dock dryga 8.000 steg även idag och då har vi vilat oss i form och sprungit till och från tvättstugan mm och lite kors och tvärs...städat, skurat toalett och torkat golv mm. Det blir steg det också....

Tittade in i den vackra kyrkan La Mata och sedan gick vi runt en stund innan vi vandrade hemåt. Tog bilen en sväng och åkte till närmaste Cementario (kyrkogård). De är alltid så vackert smyckade med blommor mm...Det tråkiga var att utanför denna mur fanns de som ej fått en betald plats utan endast enkla små stenar och en liten lapp eller kors...sorgligt.
.

Tog även en promenad efter de många fina gångvägar som finnes i ett naturreservat...Massor av människor ute och promenerar och cyklar....

Bilade runt lite i olika områden för att titta oss omkring där vi inte varit förut...Sedan bar det hemåt för lite lunch och tvättstuga mm och veckostädning. Tiden tajtas hela tiden till av olika aktiviteter och vi behöver en liten slödag och göra helt vanliga göromål och vila kroppen..

Jag kör en omgång med tvätt...tröjor och underkläder mm...det tog 3 timmar. Tur vi inte hade något annat program för idag mer än bara vara. Behöver köra en omgång till...försöker hitta ett kortare program på spanska...med lite tur kanske det funkar...vi får väl se... .

Dagens middag blir fläskfilé i ugn med champignonsås och kokt potatis...samt gott rödvin... Slötittarkväll på TV samt ladda för morgondagens boule...skall bli kul. Trevlig kväll från La Mata...

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Resglad pensionär som gillar att spela golf, inredning, trädgård, husbilslivet, resa mm

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela