balansochhalsa.blogg.se

Boule, sol och oväntat besök...

Publicerad 2017-11-03 20:59:23 i Allmänt,

Torsdagsträning i Rosaleda...i boule...dryga 60 personer idag. Några banor upptagna av byte av sarg så vi fick träna på att spela "Trippel". Dvs man spelar tre mot tre och har bara 2 klot. Det var ganska knepigt och ingen lätt match...Fick vår vän G i mitt lag samt 1 till...Dagens omgång var ingen höjdare för mig...kunde inte "lägga" som jag ville...det blev både hit och dit...hoppas morgondagens golf får bättre...
Blir lite konstiga bilder då man spelar boule...många ryggböjningar och konstiga vinklar på sina medspelare... Hyfsat väder så vi åker hem och äter lite lunch innan vi sätter oss i solen på vår takterass någon timme och njuter de varma strålarna i november. Svårt att fatta att det är november månad. Sedan måste vi inhandla diverse...mat och vin då vi har fullspikad schema några dagar framöver.
Nu ringer mobilen och några av våra vänner vill ta en kvällspromenad och hälsa på och se hur vi bor. Blev en trevlig kväll med många glada skratt...lite vin och tilltugg. Kollar avsnittet Syrror på tv innan vi somnar ovaggade. Tur att man nu sover gott härnere... .

Fredag hade vi bokat teetime på Vistabella...sen start klockan 14.51 så vi hinner nätt och jämt 11 hål men hoppas på att det inte är alltför mycket kö. Banan har för närvarande 11 hål men nästa år blir det 18 hål totalt vilket kommer att bli riktigt spännande. .

Slappar lite på förmiddagen och plockar lite och åker sedan till denna härliga golfbana som vi gillar skarpt...Slår oss lite varma på ranchen och puttar...greenerna är supersnabba så helt annorlunda mot La Marquesa. .

Idag får vi spela tillsammans med 2 st killar i 50-årsålders från Island...de pratar omväxlande språk...isländska, engelska och någon slags norsk/svenska...Två trevliga killar men pratade inte så mycket...men gentlemän som fixade krattan i bunkern åt mig...sånt gillar man. Bunkrar finns det många på Vistabella och mycket Waist (buskage) att hamna i. .

Nöjda med dagens runda och jag slog gubben 6 poäng så det kändes extra kul...en annan dag är det jag som gör det. Kändes bra mycket bättre än boulen igår...Man vet aldrig hur det går är ett som är säkert...Hann inte ta ett enda kort på banan då spelet gick ganska snabbt...bara lite kvällsskymning.
Innan vi var hemma i La Mata igen var det ju kolsvart ute...vi åkte över Torreveija centrum då det var kö på N332. Snabbmiddag form av pasta med spenat och ost...supergoda...Ikväll orkar vi inte laga avancerad matlagning...bara superhungriga...och lite gott rödvin satt alldeles perfekt. .

Nu laddar vi inför morgondagens bouleträning i Trippel inför den spännande tävlingen Alpes Barn på tisdag...tillsammans med några goda vänner...

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Resglad pensionär som gillar att spela golf, inredning, trädgård, husbilslivet, resa mm

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela