balansochhalsa.blogg.se

La Marquesa golfklubb, Playa Flamenca marknad...

Publicerad 2017-10-28 20:27:02 i Allmänt,

Vaknade i går till underbart sommarväder...troligen det vackraste väder vi upplevt i Spanien överhuvudtaget...ca 24-25 grader och himlen är underbart blå...inga moln någonstans och havet är nästan alldeles lugnt..

Beslutar att njuta på vår balkong av förmiddagssolen som värmer så gott...innan vi så småningom beger oss till golfbanan i Quesada. Ringde och bokade igår...så vi fick sen tid...kl 15:14. Njuter förmiddagssolen på vår balkong innan vi äter lunch hemma och packar in våra klubbor i bilen. Det tar dryga 20 minuter att åka till Quesada och Marquesa Golfcourse. Alltid knepigt att hitta infarten till golfbanan men till slut lyckades vi efter ett massa irrande trots vår nya GPS vi inköpt sedan inbrottet i husbilen då vi blev av mer vår gamla. ..

Kl 15.14 hade vi teetime och bokat bil denna gång trots att banan är relativt lätt att gå. Vi har inga superkrafter kvar efter vår flytt så konditionen är inte på topp...det måste vi ta igen snarast men inte idag. Hoppas bara att mitt onda ben håller som jag fått en skada i för ca 2 månader sedan...vågade inte chansa.
..

Hamnar i samma boll som ett par ifrån Island...hmmm...intressant...har aldrig tänkt på att Island har en massa golfbanor. Under juni och juli kan man spela dygnet runt pga ljuset antar vi. Trevlig runda och vi spelade på ganska lika nivå...Ej en massa strul och letande efter bollar och dylikt utan vi höll jämnt takt alla fyra. Th spelade dock från rött för att snabba på spelet. Det var kö framför och bakom dock men dryga 2 timmar senare tog rundan slut...Vi gjorde ett bra jobb båda 2 trots det långa uppehållet vi haft i golfen...men Th tog hem segern denna gång. Snart blir det revansch...
..

Köpte en färdig kyckling och potatissallad samt vanlig sallad och lite rödvin smakade gott efter dagens runda. Ikväll somnar vi gott efter att ha kollat på Idol då vi nu fått igång vår TV som sagt. Det var allt vad vi orkade. ..

Trötta i rygg och kropp vaknade vi inte förrän kl 08.20...och inte varit uppe en enda gång i natt. Helt otroligt...Var ganska sömniga i morse...och man kände att man hade både armar, ben och kropp om man så säger. ..

Lördag morgon och vi bestämmer oss för att åka till Playa Flamenca på lördagsmarknad. Trots den digra packningen var det ju en del som saknades...Får ihop ditt och datt och 7.000 steg senare är vi klara och rejält trötta i benen att gå på asfaltunderlag...inte bra för kroppen i vår ålder. Rejält ont i knä och höfter och fötter...
..

Handlar lite lördagsmys och räkor till middag då orken inte är på topp. Grethel hör av sig och vill ha hjälp med dator och telefon...så vi tog en tur dit...fixar lite praktiska saker och det ploppar in lite folk från här och där...trevlig pratstund och vi äter av grannens mandariner och gott vatten till...ja ni såg rätt...man kan faktiskt dricka vatten även i Spanien.
..

Ikväll blir det lugn kväll med räkor och vitt vin samt "Så mycket bättre"...Har inte ork till mer just nu...Vår flytt har tagit mycken kraft och den totala renoveringen vi gjorde innan vi reste till Spanien. Vi behöver landa i allt nu och bara vara.... Dessutom hoppar vi Flaskspelet (priser i form av vinflaskor) i Boule imorgon bitti men på tisdag är vi på banan igen...

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Resglad pensionär som gillar att spela golf, inredning, trädgård, husbilslivet, resa mm

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela