balansochhalsa.blogg.se

Vädret, boule och Karneval och äta ute i Torre..

Publicerad 2018-02-12 10:58:00 i Allmänt, Boule,

Ja vädret är mycket skiftande hela tiden, men skam den som ger sig. Kul också att det är lite OS på mellan varven. Lyckades hinna se när "Kalla" tog hem Sveriges första OS-guld...jättekul.
 
Trotsade vädret och tog oss en rejäl promenad i ett mulet Torre...men man blir ju varm när man går och havet skiftar i all oändlighet och det är alltid mäktigt...trots att jag ju inte gillar att bada precis...i havet iallafall.
 
 
Söndag var det ju bouleträning igen och vi blev ett bra team...Jag spelade med Bosse och motståndare Tina och Pierre...Jag gillar att börja och lägga av någon anledning men det gör inte alla...och ganska kort...vilket irriterar främst herrarna som vill skjuta bort klot från långt håll och inte lägga.
 
Första omgången tog vi hem och den blev en jättekul match med många glada skratt...men den andra förlorade vi dock med något poäng. Också den blev mycket spännande och varierande så det var en jättretrevlig förmiddag.
 
 
Sedan hem och äta lite lunch...Vädret är nu helt underbart och himlen i det närmaste klarblå...Varmt och skönt och vi njuter en stund i vår "hage" innan vi beger oss till stan. Skönt och enkelt att promenera...massor av folk beger sig till Karnevalståget som går längs med Ramon Galud...med början kl 16.00,,,
 
 
Vi orkar inte riktigt titta på hela tåget då det tar en faslig tid och jobbigt att stå på trottoaren och vänta...vänta medan Karnevalen skrider fram i sakta mak och musiken är öronbedövande hög...nästan olidlig...
 
När vi ändå var i stan tänkte vi iallafall gå och äta någonstans och sedan ta bussen hem, men kanske alla tänkt likadant?? Men nej...vi är ju helt fel ute igen.
 
Det blir alltid knas när vi skal äta ute av någon anledning och vi verkar vara bara sämst på denna form av planering. I stort sett inga ställen var öppna överhuvudtaget...så vi gick och gick...men det är STÄNGT överallt.
Vi har aldrig flyt när vi skall äta ute...antingen har de bokat in oss på fel dag eller så är maten slut...eller inte öppet.
 
Nåväl vi har ju mat hemma så vi tar väl bussen och åker hem då vi är trötta i benen efter allt stående och trampande på trottoaren...
 
Stannar vid en busstation och vad står det där..."Bus out of service today"...Suck...Ja det är ju bara att ta apostlahästarna igen och fortsätta hela vägen hem och ta den enklaste vägen.
 
Vi fick iallafall ihop dryga 1100 steg i dag med så vi förenade ju iallafall nytta med nöje...

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Resglad pensionär som gillar att spela golf, inredning, trädgård, husbilslivet, resa mm

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela