balansochhalsa.blogg.se

Nya Vistabella Golfcourse...och en tur till Alicante airport...

Publicerad 2018-01-26 19:57:00 i Allmänt, Golf, Mat,

 
Vaknar till en mulen morgon och det känns riktigt ovant efter det fina vädret vi haft...och är evigt tacksam att mina Kristallar har lugnat ner sig...men man vågar ej lita helt på att det kommer att hålla hela vägen på golfbanan. Hade inga förväntningar mer än att komma runt...Vi har fått låna en bil så lätt att ta sig till Vistabella Golfbana.
 
 
Mjukar upp på rangen en stund...äter varsin macka och lite kaffe...och vi packar in oss i golfbilen. Skall bli spännande att se hur den nya 18-hålsbanan ser ut...hade höga förväntningar på den nya...Var väldigt rörigt redan innan start...Marschall säger en sak...och Pron något annat.
 
Vi fick vänta länge på startskottet...när vi slaget ut från första hålet...kommer det 2 killar (gubbar) ifatt oss och skulle vara med i samma boll. Helt ok...vi hade ju frågat när vi checkade men de visste inte...i receptionen. Pron stod ju bakom oss med 4-5 bilar och skulle ha lektion mm på banan så vi fick ok att starta. Dyrt har det blivit också...att spela i Spanien. Trist...
 
Efter ca 4-5 hål kommer säger Pron att vi måste spela fortare...vadå fortare...kan ju knappast gå fortare för 4 spelare. Vid slutet på det hålet kommer en ny Masrchall och säger att de bakom skall gå igenom (gå om oss )och att de är Profesionella...suck...och att de slog så långt...men det var ju fasiken ett korthåll på 160 meter dit vi alla kom på första slaget...markerar våra bollar och tar sedan skydd och väntar...
 
 
 
 
 Dåligt med grönska också på den Nya Vistabella...men det kommerväl igång snart.
 
Nu ropas det FOUR för allt vad tygeln håller...vi gömmer oss bakom bilarna och skyddar våra huvuden från att bli träffade...men det var ju dock proffs som spelade...trodde vi.
 
Sedan kommer Pron ner och tackar så mycket för att de fick gå igenom och att de hade bråttom då de skulle  med flyget på eftermiddagen...Vi fick lite fina golfbollar som plåster på "dramat"...men det är inte ok att skynda och stressa på för att de planerat ovanligt dåligt...Detta suger på både humör och spel men man får inte bry sig...det är bara en själv det drabbar...
 
Vi glömde detta snabbt nu och jagade hack i häl på de sk Proffsen...så de fick känna av hur det kändes...
Hade en trevlig runda med dessa två svenska killar...där en bodde i Torre och den andra i Alicante.
 
På hemvägen räknade jag ihop dagens score och vi kände oss helt nöjda med dagens golfrunda och poäng och kostade på oss lite Cava...då dagens runda slutade lyckligt trots allt röra som störde oerhört mycket.
 
 
 
Fredag fm skulle vi köra vår vän G till Alicante flygplats och vi var hos henne i god tid innan avreesan till ALC. Vi återvänder mot Torre och passar på att storhandla mat mm...Vädret är ganska trist idag och lite kyligt och blåsigt så det passar utmärkt med lite veckohandling.
 
Fredagsmiddagen stod "Svensken på Gandhi" för...och minst lika gott som "Hörnet"...Nu är vi redo för en slapparkväll...och håller tummarna för att vår TV vill leverera ikväll vilket inte alltid är fallet.
 
 
 
 
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Resglad pensionär som gillar att spela golf, inredning, trädgård, husbilslivet, resa mm

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela