Lite handling på förmiddagen i vår Consumbutik helt nära oss innan det var dags för lite bouleträning på vår boulebana med några vänner...ett par från stan och ett par från Orihuela/Zeniamar som anlände på cykel.

Vi träffade utanför hos oss och slog sällskap till banan...Mycket folk men fanns plats för oss att spela. Banan är kommunal så alla får spela om det nu finns plats. Vädret var strålande så en trevlig eftermiddag. Damerna mot herrarna blev det idag...Vi spelade med endast 2 klot var då.Herrarna tog första omgången och damerna vann den andra...så nu återstod den tredje och sista. Då bytte vi bana för skojs skull och det var ganska jämt innan herrarna knep segern...

Boulen kändes inget vidare idag för mig i alla fall och funderar hur "Flaskspelet" skall gå på Rosaleda Petanca imorgon då det är tävling...??

Cyklarna låste våra vänner fast i vår portuppgång i ett trappräcke. Allt vad cyklar heter är stöldbegärligt här i Spanien så man får verkligen se upp var man parkerar...och att man låser noga.

Dags att gå äta middag på närmaste trevliga "hak" vi kunde hitta efter strandpromenaden Los Locos.


Hittade ett trevligt litet ställe där kvaliteten på maten var bra och hyfsade priser dessutom. Blev lite olika varianter på mat...tagliatelle, pizza, carbonara mm...


Jättetrevlig eftermiddag och kväll i glada vänners lag...så på återseende...