Hemma i Torrevieja igen...

Ja lördag...var alltså vår hemresedag till Torrevieja igen och denna gång åker vi inte efter kusten utan uppe i bergen. Dock inga serptentinvägar utan jättefina vägar och lite trafik...och styr kosan mot Murcia i första hand..


Ett besök på Ikea när man ändå passerar efter 3 timmar...men suck...inte var vi direkt ensamma. Vi hade bara en sak vi skulle köpa så snabbt gjort och en paus och toabesök och lite i magen innan vi fortsätter.

Lika tidigare...ALLA spanjorer verkar tillbringa sin lördagseftermiddag på Ikea...och äta i restaurangen så detta avstyrde vi snabbt...hitta bakvägen till gardinstängerna och sedan raka spåret till "korvbaren"...tokröra som vanligt och inga spanjorer plockar bort sitt skräp ifrån bordet utan här byggs jättepyramider av skräp och brickor...

Hemma i Torre var i i alla fall vid 17-tiden och slänger in vårt bagage och åker till Mercadona och handlade lite middagsmat...Behöver jag säga att jag var mer än trött...och min förkylning fortskrider utan tecken på tillfrisknande.

Söndag är det riktigt dåligt väder så tack och lov för det...vi gjorde inte ett dugg mer än att packa upp...titta på TV och försöka vila sig i form...och äta lite.

Nästa dag är det dags att röja upp på balkongen...så mycket skräp det kan bli på några få dagar när man är borta några dagar...Sopar och plockar med alla växter...

Ytterligare några mindre skalv under en vecka...närmare bestämt 4 men ingen så stark som den första. Ringer några av våra vänner som skulle komma på besök i tisdags till oss...men inget jag orkar med eller vill smitta någon med. Sorry...


Dags igen för boule men jag har ingen ork alls att spela tisdagsspel...men efter en timme ringer Th och säger att det är regelgenomgång efter spelet så jag pallrade mig upp till banan för att vara med på boulereglerna och genomgången. Är väl ungefär lika svårtolkat som golfreglerna!!

Nu har vi även köpt lite "dundermedicin" för förkylningen...så nu håller vi tummarna att det gör nytta. Th har hittills klarat sig men tror han kan ha något på G så han för vackert klämma i sig av "dunderhonungen".

Onsdag är det La Mata-marknad så vi tar en sväng dit för att köpa lite fräscha blommor mm..,Helt ljuvlig sommardag...ca 22-23 grader och alldeles vindstilla...Njuter till fullo! Tar en lagom sväng runt...

Idag är jag så trött på att vara sjuk så chansar på att man orkar spela några bouleomgångar...och dessutom träffa vår Trippelpartner Ewa som vi skall spela med i vänskapsmatch på Mil Palmeras nästa vecka. Kan ju vara bra att lägga upp lite taktik innan. Vem gör vad??

Konstaterade bara att vi är tre läggare i samma team vilket inte bådar gott...En skytt måste man ha...så vad gör vi nu...?? Ja vi får ju träna på det så vi börjar genast...visar sig att vi båda kan skjuta ibland...men oftast inte. Ja någon skall ju komma sist och det bir ju trevlig utflykt och dag med middag efteråt...och en erfarenhet rikare blir vi dock! Alla barn i början...

Efter lunch orkar vi tom tvätta fönster och sy upp sovrumsgardiner...så nu börjar det kännas som jag börjat ladda upp ny energi...äntligen!!!

Ja sämre kan man ju ha det nu...från en torsdagskväll i Torre...