Måndag i Torre...

Ja idag hade vi en del att fixa och måste tvätta hår mm som är en liten krånglig procedur...och lite plock hemma i lägenheten bl.a. så skulle ringa när vi var klara....men det ren och skär missuppfattning

Kl 10.00 ringer det på Th telefon och då står våra vänner på gatan och ringer upp då porttelefonen inte fungerar...och där står vi halvklara...blöt i håret mm så det blev en tur upp till oss och sitta och vänta...till vi blev halvfärdiga i alla fall...

Inga önskemål direkt utan vi bestämmer att besöka vår boulebana för att prova om de tyckte det var kul...Några var där och tränade såsom Preben och Claes bl.a. Vi tränade damer mot herrar och som tur är gjorde vi ett par riktigt bra rundor där damerna vann stort...Var ju kul...Thomas har gjort en egen poängtavla och en ring att ställa fötterna i hade vi också köpt.

Efter ett par timmar kände vi oss nöjda och det var varmt som tusan. Åkte hem till oss och vi fick byta kläder och tvätta händerna mm. Jaha vad gör vi nu då??

Inga förslag så jag tyckte vi kunde åka till Villa Martin och äta lunch...och så blev det. Vi hittade en liten ställe på Plazan där vi beställde in varsin wrap för 3 st av oss då vi skippade chipsen och den fjärde tog korv med potatismos...Det smakade inte särskilt gott...några stekta kycklingbitar...lite grönsallad och en tortillabit att rulla in allt i själva för 6 euro... och varsin liten öl...för några av oss i alla fall.

Sedan blir det rundtur i bilen för hela slanten...vi har ju dock varit på de allra flesta ställen så det blev repris på det mesta. Åker även till Guardamar där havet är fantastiskt och stranden oändlig åt båda håll.

Sista dagen idag för våra vänner som reser hem imorgon...så sedan blev det morsning och good bye...Ja allting har ju sin ände som bekant!!