Påskvädret fortsätter...

Påskdagen plaskar det på ganska rejält även på morgonen så vi är lite fundersamma om det blir någon middag med våra vänner...Avvaktar lite...Th nere i porten och kollar på gatan utanför...det rinner en stridd ström/flod av vatten fortfarande men det börjar avta efter ett tag och rinner undan. Ja det går nog att ha gäster ikväll och vi bestämmer att Th hämtar i Zeniamar...på eftermiddagen.

Ursprungstanken att spela boule skrinlades ganska snabbt...nej vi får njuta av lite påskmat och dryck och ha en trevlig kväll tillsammans. Traditionell påskmat och Skånsk Akvavit...lite öl och vin...kaffe med spansk cognac och lite godis förståss...

Många trevliga timmar tillsammans och pratade gamla minnen från tidernas begynnelse...många och härliga timmar tar dock slut och vi vinkar av våra vänner som åker taxi hem till sig...Det regnar inte så mycket nu så vi håller tummarna att vi ridit ut storm och regn...!

Disk mm spar vi till morgondagen då vädret inte är stabilt ännu...och somnar till smattret av regn utanför fönstret...Ja man vet inte riktigt hur man får resten av dagen att gå och någon boule var ju inte heller aktuell då påskdagens boule och middag mm ställdes in av förklarliga skäl...Tråkigt!!

Dagen efter kan vi ta en liten tur med bilen och titta på förödelsen...vid stränder mm och svårt att förstå att regn och blåst kan ställa till det så...åker förbi en vän och hälsar på och pratar en stund...och bara väntar på att vädret skall bli stabilt tillräckligt för att kunna företa sig något. Tömmer alla blomkrukor som badar i vatten och alla växter som inte ser helt glada ut!!

Helt klart ett helt annorlunda Spanien än det vi är vana vid...