Oväder, Kristallsjukan, Boule och Marknad mm

Början på veckan var mycket ostadig och El Tiempo säger att det kommer att regna en hel del måndag och tisdag...så dags att plocka undan på balkongen innan ännu översvämning kan vara på väg....och även stark vind och blåst. Får förankra sakerna som kan flyga och fara...

Regnet startar måndag kväll och natt samt hela tisdagen...konstant. Tisdagen blev en innedag för oss alla i Torrevieja och man kan inte ge sig iväg någonstans. Blir en vilodag och tv-tittande. Onsdag har vi bestämt sedan länge att åka till Lemonlund och plocka apelsiner och citroner...och äta soppa mm. Lunden har öppet men hur ser det ut?? Jodå ganska kladdigt och kletigt...bilar som kört fast...gummistövlar de som hade...inte vi...men sämsta skorna och lite plastpåsar för alla eventualiteter.

Apelsinerna och citronerna plockade...soppa på trattkantareller från Skinnskatteberg med bröd och ett glas vin/öl smakade gott...och trevligt sällskap gjorde vår dag i alla fall.


Torsdag snurrade både säng och väggar för mig redan på morgonen...Kristallsjukan hade slagit till igen...så ingen boule för min del. Låg i sängen hela förmiddagen och blundade innan jag tog mig upp tills maken kom hem igen. Fy vilken pärs...

Rensar upp på balkongen...tömmer fulla blomkrukor från vatten, sopar balkongen då "huvet" är något klarare och jag känner att vi kanske skulle åka ut en sväng med bilen...för att se något annat än väggarna hemma.

Tar en sväng till Marknadsplatsen där massor av spanjorer firar Paellans Dag...fest och full fart...

om man ville och sedan Scandigo vid La Zenia och köper upp oss på lite "julförnödenheter" mm. Därefter en tur och tittar på de våra från Rosaleda..9 st boulespelare som tävlar i Engelska ligan nära Horizonte i Playma Flamenca. Tittar på några spel innan vi åker hem och laddar för kvällens Idol...och hejar på Tusse!!