Lunchgäster på besök...

Vi tänkte införskaffa diverse nya vitvaror samt en diskmaskin och åkt runt och planerat, flyttat om i köket för att få bra plats...och hittat det vi sökt. Nu var det bara elektrikern kvar...mjaaa...nästa vecka på måndag ringer jag...i helsike...vi fick fick ringa tillbaka...jodå nu blir det tisdag kl 13.00.

Maken står i porten en timme och väntar...och till slut tröttnat och ringer upp...Nej tyvärr...jag är på väg till doktorn så vet ej hur det blir....Suck...manjana, manjana...Nej nu ringer vi en annan elektriker...Kan jag komma inom en timme...YES.

Han kom inom timmen och vi gick igenom hur vi tänkt och att ström och kontakter räcker till. Jadå det fungerar alldeles utmärkt...bara att köra på. Nu åker vi till den affär Mi Electro där vi tittat ut vitvaror...och beställer direkt. Kommer i morgon med disk och tvättmaskin.

På eftermiddagen...och glömde ju att Spanien har ju eftermiddag VÄLDIGT LÄNGE. Kl 18.30 var de hos oss just som vi satt tänderna i middagsmaten. Nåväl allt avlöpte väl och maskinerna på plats...fattades dock en liten grenkoppling som vi själva fixade nästa förmiddag.

Vilken lycka att få en diskmaskin. Få bort diskstället, flytta upp micron på en hylla, och en hylla till... Äntligen är det mesta på plats. Skönt då vi skulle ha lunchgäster på fredagen och inte riktigt bestämt menyn pga platsbrist att laga mat och diska.

Nu blev det 3-rätters lunch med vin...Kronärtskocka med citronsmör, Ugnsstekt lax med smulad bacon och blomkålspure och till efterrätt citronkaka a la Monica Ahlberg...och så god. Första gången jag gjort den och den blev saftig och fin, lättvispad grädde och jordgubbar. Kaffe med brandy förgyllde dagen ytterligare med trevliga vänner...Vilken fröjd att plocka in i diskmaskinen och det var gjort på en kick...

 
 
 
 
 
 
 
 
Trevlig eftermiddag blev det och tiden gick så fort som vanligt...