Golfrunda och Allhelgonadagen vid saltsjön

Lite morgonpyssel...innan vi beger oss tll golfbanan i VillaMartin och kort biltur från "vårt" radhus i Torre del Moro.
Här firas tydligen Halloween i varenda affär...slaktare utklädd till värsta monstret och kassörska var blodig i ansiktet och på armarna. ..

Th firar på sitt sätt genom att slå huvud i varmvattenberedaren ...med ett stort jack i pannan...ja man firar Halloween på många olika sätt.
Äter smörgås och fika innan vi värmer upp på rangen...känns ringrostigt...betalar sura pengar för att spela 9 hål och en bil. Här går spelet så fort så ingen hinner gå en runda...måste åka bil. Spelet 30 minuter försenat och det köar upp sig...Vi fick två spanjorer i vår boll...Edwardo samt Rosa...trevligt par...Lite rörigt när man slår från olika tee...E slog från vitt och det var Låååånga slag...Vi tre andra spelade från rött...
Blev en trevlig runda...och de var mycket vänliga...men fort går det så man hinner inte tänka så värst och tur är väl det...Thomas gjorde iallafall en jättebra runda...jag var något sämre men det kändes bra ändå. Rundan tog ändå 3 timmar så tid tar det här att spela...Nu kändes det i HELA kroppen att man inte spelat på ett tag... Riktigt kul var det hur som helst och dyrt att få träningvärk i nacke och axlar... Åkte hem med våra klubbor mm innan vi bunkrar lite mat och dricka...det mesta stängt imorgon då det är helgdag här. Allhelgonadagen...inträffar 1 november i Spanien...vad det nu innebär...Igår såg vi kyrkogårdar utsmyckade med Halloweenspöken mm...lite makaber syn.
Vår tanke var först att göra en längre utflykt då det om ett par dagar skall bli riktigt varmt. När vi läste att mycket var stängt så skjuter vi på den turen...troligen tills imorgon. En förmiddagspromenad med bil till den rosa Saltsjön stod på tur. Har inte hittat någon nerfart förut men idag gjorde vi det. Konstig känsla att gå på en massa salt...lite hål här och där som kändes som isvak fast salt istället. Ganska lite folk som strosade på saltet...någon körde modellflyg...någon skrapade salt i en stor flaska...häftig upplevelse i förmiddagssolen.
Tittade runt vid lite andra stränder vid Torreveija innan vi åker hemåt för lite lunch...Lite rester av ditt och datt... God middag med fisk i vitt vin och grädde i ugn...plockat in tvätten från balkongen...ja som en vardag i Sverige fast lite varmare... Ha en fortsatt fin kväll...hörs om några dagar igen...