"Manjana"...

Ja att "manjana" kan betyda en dag tidigare också har vi lärt oss nu...

Onsdag förmiddag satte vi oss på bussen till La Mata för att ta en sväng på onsdagsmarknaden där...Vädret är fantastiskt...ca 22 grader och vindstilla...kollar in lite gympa på stranden Los Locos strax där vi bor...Bussen går var 40:e minut och jag har turen att hitta en sittplats...Det var ju på torsdag vi skulle få bilen...

Många stiger på bussen vid varje hållplats så det tar ca 15 minuter innan vi är framme. Nu ringer min mobil plötsligt och det var från bilfirman. Nu har våra slantar kommit fram och det är bara att hämta bilen efter kl 13.00...Jippi...så härligt!

Hinner i alla fall gå en sväng på marknaden och köper en täckjacka för 15 euro då mina har krymt i garderoben både här och hemma. Köper även lite lösa blommor att ha inne i några vaser.

Tar bussen hem igen och skall äta lite lunch...träffar vår granne och han kör oss vid 14-tiden till bilfirman. Ringer vänner här som var beredda att köra oss...imorgon...men nu behövs ju inte det och glada var väl dom att ha något att passa.

Och där står skönheten och vår alldeles egna bil...Ford Fusion. Fixar med alla papper, 12 månaders garanti ingår och bilförsäkring, kamremsbyte är gjort och ITV = bilbesiktning. 2 varningstrianglar och gul väst är också något man alltid får på denna firma i alla fall. Att bli ägare till en bil tar sin tid och man får ett papper så länge att det är så att säga "på gång". Kan vara klart om någon månad...eller inte.! De ringer när det är klart...

Känns härligt att ha sin egen bil också...då hyra bil kostar en hel del...runt 8.000 kr/månad med full försäkring så dyrt alternativ. Nu ringer andra vänner som bor i närheten som jag sökte i morse. Skulle hämta blomskott då de reser iväg imorgon. Maken förkyld så vi bestämmer att vi bara ses över balkonsräcket och att skotten slängs över räcket. Det funkade ju bra det med.
OBS! Lånad bild av Gudrun Eriksson

Nu har vi massor av blomskott men inga krukor och jorden är slut...igen. Så det får vi fixa.

Torsdag morgon plockar vi lite hemma...tvättar en maskin, stryker, planterar lite och fix här och där., rensar upp i kryddträdgården mm...innan vi åker på en tur till San Javier och äter lunch och njuter av att nu även ha en egen bil.

Handlar en del på hemvägen på Mercadona som har den godaste youghurten mm samt lite goda räkor till kvällen. Nu har vi köpt även mer jord då det tagit slut men var så trötta när vi kom hem så jag orkade aldrig fortsätta med planteringen.

Det är en dag i morgon också...och redan fredag.