Nyårsafton 2021/22 Del 12

Som alltid är ju Nyårsafton ett slags bokslut för året som gått och förväntan för året som kommer...Har försökt sammanfatta År 2021 som ett mycket speciellt år...Vi trodde ju att pandemin skulle gå över lika fort som den kom men ack så fel vi alla hade...
 
Vi ha på många vis ändå haft ett fint år och avslutningen med goda vänner gjorde inte saken sämre...I carteringen ingick en jättebra CAVA som fördrink som vi alla tyckte väldigt mycket om...Så det blev skålande och lite prat om året som gått.
 
 
Maten skulle värmas på och fördelas till oss alla så vi hjälpte till med ditt och datt...Massor av rätter att inmundiga och allt var riktigt gott och mättande framför allt...Förrätt som anklevermousse, bakad getost, varsin halv gratinerad hummer, helstekt ryggbiff med potatisgratäng och tryffelsky och dessert. Till allt serverades fina och goda viner...både vitt och rött...
 
Vi hade gott om tid att äta tyckte vi men klockan går alltid så fort de sista timmarna innan 12-slaget som alltid är så magiskt...I Spanien serveras alltid 12 st vindruvor i ett glas att äta till just alla tolv slagen...en gammal sed som vi anammat som mycket annat.
 
Utsikten är ju magisk vid just vår strand vid Los Locos och alla fyrverkerier...så en helt underbar kväll och ett fint avslut och en början på det Nya Året 2022.
 
Nu kommer  förhoppningsvis nästa Del 1 i slutet på januari månad 2022...om allt går som tänkt!!