Måndag...planerat för en biltur med Grethel...men ödet ville annorlunda...Idag är kristallerna på krigsstigen...Ringer vår vän och hon mådde inte heller bra efter att ha ramlat på förmiddagen...inställt.
 
Vi sitter på vår härliga övre balkong i solen och njuter och jag orkar inte ens läsa...ögonen vill inte...njuter dock av de sköna solstrålarna och den bedövande vackra utsikten.
 
En biltur på eftermiddagen dock för att inhandla lite middagsmat...
 
Tisdag...fortsätter vi reka i olika områden...och blir inte mycket klokare...men vackert är det och vi börjar kunna sätta de olika områdena på plats i huvet...en sväng på La Zenia igen på Alcampo men väljer att parkera  utanför då det är mer än rörigt i garaget när kristaller rullar runt i huvet...snabbt ut och parkera utanför norra porten...vilken matvaruaffär...Coop kan slänga sig i väggen...jisses vilket utbud...bara att välja och vraka. 
 
Onsdag...Kristallerna har lugnat sig lite så vi bestämmer att åka på marknaden i La Mata inte långt bort från där vi bor och betydligt lugnare än i stan. Där träffar vi på Grethel, Sussie och Nicki...som också är ute och shoppar...blir bjudna på lite chorros...så då var lunchen avklarad...köper lite mer strumpor och underkläder men sedan känns det mer än nog. Idag är det tapassväng i Torreveija som brukar vara poppis där man går runt på olika barer...äter tapas och gott därtill...men nej jag känner inte att vi orkar hänga på denna dag...En annan gång.
 
Torsdag...Vi har tid bokat på Las Ramblas golfcourse som är en mycket svår bana. Tur vi inte visste hur svår innan...smala passager så det gäller att slå rakt annars kommer man in på tomterna bredvis fairway, kuperat och tidtagare efter vägen. Ligger man dåligt i tid åker man av banan direkt...och klädkod strikt...inte jeans och säckiga kläder...tröja med krage mm...Otroligt vacker bana och spännande rolig att spela...och konstigt nog skärpte vi oss och spelade riktigt bra...jättekul...det stärkte självförtroendet....
 
Fredag...Kontaktat ett par med en fin lägenhet mitt i stan...och vilken lägenhet sedan...40 kvm balkong med utsikt över den Rosa saltsjön...6 bäddar, utekök bl.a. och ligger nära fredagsmarknaden...Vi blev bjudna på fika och hade supertrevligt...Killen (Michel Peters) var musiker och engelsman och spelade blues...spelat på klubbarna på tapasbarerna kvällen innan...och han största idol hör och häpna...Sven Zetterberg...vår granne i Ställdalen som är stor musiker och spelar i många länder i världen...Världen är bra liten...
 
Lördag....Dags att åka hem och ringt Martha som vi hyrt av...Hon kommer och hämtar nycklarna kl 10,00 som bestämts...ja så fungerar det här i Spanien vid uthyrning...
 
Summa summarum har vi haft det riktigt trevligt...men några egentliga sevärdheter har inte hunnits med...men det var inte heller syftet...Vi villa lära känna stället...hitta ett bra ställe att hyra för längre tid...och vi börjar känna oss lite hemma där och börjar hitta utan GPS...alltid ett framsteg för gamla "pangisar". Nu återstår bara att bestämma om vi skall bo i stan eller på "landet"...den karameller får vi suga på ett tag.
 
Och ännu lite besök i vårdsvängen...ja något är riktigt tokigt i kroppen...men vad???
 
 
 
 
 
Nu väntar Madeira ett par månader i vinter och det skall bli helt underbart...men det är en annan historia.