Dagen efter boule och golf skall vi åka till Alicante och hämta vår kompis som kommer från Arlanda med flyg på förmiddagen...Planet något försenat men inte några problem...Th fick ta ett par varv runt P-platsen på Departure som är enda stället att plocka upp folk på och då varje minut efter uppställd bil kostar 1.91 euro så inget någon vill betala.

Lite försenat landar flyget och vår vän G har assistans ända ut till parkeringen och sin egen bil...inte vår då vi har en lånebil fn då vår är på service då vi har garanti på den. Lånebilen liten och låg så där kommer ingen innanför dörren som nyligen är knäopererad... för 2 månader sedan och långa vägar att gå med handbagage och krycka. Allt fungerade perfekt så vi var snabbt på väg till Torrevieja igen.

Måste vara en härlig känsla att inte varit här på ett halvt år och nu har fått två nya knän...En liten omväg till "blå huset" för att sätta på wifi och TV innan vi anländer till Rosaleda. Förstår så väl känslan när man inte varit här på ett tag...härligt...härligt! G dotter med väninna kom redan igår då de reste med SAS och fick boka om i sista stund...De hade redan hunnit installera sig på övervåningen.

Nu bytte vi till vår lånebil igen och åkte hem ett tag och tog igen oss innan vi åkte ut på stan igen och fixade lite ärenden...frissatid, fotvård, plus lite annat på det svenska Bricolaget vid Torremarinan...Ja alltid är det något. Havet är strålande vackert och solen likaså och vi njuter av varje andetag här i Torrevieja...

Bestämmer oss för att gå ner på strandpromenaden vid Locos och inta lite lunch på La Olas...för att slippa laga och fixa hemma och bara njuta havsutsikt och en kall öl...och lite mat!

Ja nu njuter vi av det vackra vädret och det blåskimrande havet och en god lunch...

Imorgon eftermiddag har vi bestämt att äta på "Hörnet"...vår trevliga och mysiga kvarterskrog där alla landar och äter förr eller senare...så även vi med G och R...!!