Vi fortsätter vår packning...mycket av allt. Här går det åt betydligt varmare kläder än i Thailand...fleecetröja, långbyxor och varm jacka.
Även tunnare kläder mellan varven. Vädret har skiftat mellan 9 till 27 grader...Några dopp i havet har vi inte heller kostat på oss. 24 gr när vi kom och runt 18 grader när vi åkte. Plockat ihop i kökskåp, kryddor mm...plus allt annat vi köpt som inte fanns där...20 år gamla Skärbrädor är inget vi önskar nyttja...krokar...det är alltid samma saker i alla hus man hyr så fattas samma prylar...äggkoppar...smörkniv...ja packningen blir enorm. 100 kg bagage har vi lyckats få ihop... Golfbollar, klubbor och tillbehör...kläder och skor...Spanien är noga med klädsel på banorna och inte säkert man kommer ut på banan med jeans...eller kan bli avplockad om man har otur. Pack och plock innan vi åker och äter lunch innan sista golfrunda för i år. Testar Vistabella igen...Denna speciella bana med så många bunkrar och waist-områden.
Anderssons hängde på även denna runda...förutom M som bara åkte med i bilen. Varmt och soligt och skönt när vi startade 14.24...Här gäller att slå rakt och hyfsat långt för att undvika de svåraste passagerna...Leta i buskar, bland palmer mm är inte det enklaste att hitta bollen...
Tyvärr var väl båda herrarna på båda sidor om banan lite för ofta och då tar det tid att hitta bollarna. När det trycker på 4 bilar bakom kan man inte leta klart utan måste fortsätta. Utmanande och tekniskt mycket svår bana....säger de som vet.
Rundan var klar ca 3 timmar och 7 km senare och nu mörknar det snabbt..solen går ner 17.40 så de blir mörkt innan vi kom hem. Här skiljs vi åt med våra besökare. ..vi åker i morgon till Svedala liksom våra besökare. Köper hem lite färdig mat och delar på en flaska vin...lite tv-tittande innan de är dags att krama kudden... Somnar som stockar och fattar inte vad som händer när väckarklockan ringer...redan morgon. Diskar och plockar vilket är det tråkigaste med hela resan och att man ska åka hem igen...Trösten är att vi kommer tillbaka i början av januari. Och så återstår det värsta...att ställa sig på vågen i morgon bitti och får se hur mycket man gått upp denna gång...Smällar man får ta...