balansochhalsa.blogg.se

Lo romero golfklubb...

Publicerad 2016-12-01 09:26:00 i Golf, Resor,

Idag är dagen D för spel på Lo Romero golfklubb...äntligen...tredje försöket...att komma ut på banan...då vädret satt käppar i hjulet. Nu var det dags...kl 14.00 hade vi första utslag...vi är där i god tid...slår på rangen...Hämtar vår buggy...golfbil...lastar på klubor och äter vår medhavda matsäck med kaffe till... Kjell och Margita skulle komma och titta...men blev mer än så....nyinköpta golfskor och inbokad i samma boll som oss kom även K ut på banan. M åker med i bilen och tittar på.
Hyfsat trevlig bana...mjukt att gå på fairway...inte så svår .. men långa hål stundtals...ganska rolig bana men lite träd och buskar här och var...så slå rakt är ju en fördel... Vi kom runt på 2 timmar och en kvart...så bra jobbat... Resultatet blev att jag
vann slaggolfen...min gubbe kom tvåa...ett poäng efter och gästspelaren ett antal slag bakom oss...
Alltid kul, och spännande med nya banor...och lärorikt...
Efter golfspel ett blev det hemmakväll bara vi två...man blir ganska trött efter en runda.. och egen mat har vi ju hemma...att äta upp innan vi åker hem på söndag... Bestämmer inför onsdagen att åka med K och M till La Mata marknaden strax bortom oss...då de aldrig besökt en marknad i Torreveija förut. Vi hade några små inköp kvar just där att göra..
Lite bilturer hit och dit...och en fika på det stora köpcentret La Zenia. ..en latte smakade gott...
Vi äter hemma ikväll då vi ju har kylskåpet fullt med mat fortfarande...Tv-kväll för oss och sova tidigt...

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Resglad pensionär som gillar att spela golf, inredning, trädgård, husbilslivet, resa mm

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela