balansochhalsa.blogg.se

Sista boulerundan för i år..., besök på Dos Dos Dos mm...

Publicerad 2017-11-29 19:45:00 i Allmänt,

Åter ringer vår klocka och vi är ganska trötta efter gårdagens golfrunda...natten kändes alldeles för kort tyvärr. Tisdag är det dock årets sista boulerunda så bara att kliva upp...Vädret har börjat ändra sig till riktigt höst/vinterklimat här i Spanien och det känns verkligen. Svårt att klä sig...stundom ganska kallt och så fort solen tittar fram får man riva av sig alla ytterkläder.

Lottades ihop med en erfaren boulespelare...och hann tyckte nog inte jag var så värst vass till en början i alla fall. Självklart måste jag ju "lägga" bra...och han skjuta bort alla kloten runt om...Lyckades dock med bedriften även om vi fick slita båda två...Det andra laget var hack i häl hela tiden men tog hem båda omgångarna till slut...Det tog över två timmar innan vi var klara så en riktigt lång och seg omgång. Kul var det i alla fall...att ta hem båda.

Hem för lite lunch och börja plocka och packa ihop alla saker vi lämnar kvar hos G som vi slipper flyga med fram och tillbaka till nästa gång. Allt från stolsdynor, böcker, golfbollar, rengöringsmedel...klädnypor och Gud vet allt...Gisses...en stor kasse blev det med grejor...Hon kommer tro vi flyttar hem till henne förgott...Samt lämna in bouleklot mm tills i januari när vi är tillbaka igen. Hoppas vi fått vårt medlemskap i Rosaleda Petanca då.!!

Lite nya ärenden på stan, åker runt lite i Playa Flamenca och kollar runt...hem och packa ihop golfklubbor... igen och plockar och äter lite middag.

Onsdag är vädret grått, grått...regnigt och blött...Usch så trist väder. Vi fortsätter dock att packa ihop och vi har kläder och saker överallt känns det som. Kl 15.00 hade vi bestämt med G att bjuda henne på lunch som tack för att vi får ha våra saker hos henne 1,5 månad...

Bokat bord på Roosvalls, ny restaurang på Alfred Nobel,... idag onsdag som är en ny svensk restaurang som fått bra omdöme...??Bokade bord igår efter boulen för att vara säker på att få bord...Lämnar våra saker hos G och åker dit. Döm om vår förvåning då restaurangen är tom. Servitören tittat lite konstigt på oss när vi bokat bord till idag för att äta fiskspett. De hade två sittningar...första kl 13.00 och andra kl 15.00...Nej...vi skulle komma imorgon...hade de skrivit in...de pratar svenska...så inga sådana problem. Dessutom var fiskrätten slut så enbart Ceasarsallad fanns att äta...Neeeej tack...! Hur kan man ha två sittningar och maten vara slut till andra omgången...vilken dålig "badwill" och planering...Dessutom var ingen av oss sugen på sallad då vädret är riktigt kallt och regnigt idag...

Nu finns det ju gott om matställen...kanske Svensken på hörnet??...Vore ju kul att prova något nytt...Åker till Dos Dos Dos, 222, istället för att äta en god lasagne eller pasta. Känns som ett bättre alternativ än sallad en dag som denna...Vi tog lasagne och gubben en Cannelloni med ost...och 1 flaska vin...gott rödvin för 9 euro för en flaska. Gubben fick köra idag och kostade på sig vatten för 1,5 euro...
Lite fika hos G med pepparkakor från Mercadona som var riktigt goda...innan vi åker hemåt. Ikväll blir det riktig TV-kväll och det blåser och regnar ganska rejält nu...Imorgon är det vår sista hela dag i Spanien innan hemresan på fredag. Lite mysigt att komma hem till advent och adventsmys...och träffa nära och kära. Var sak har sin tid...som bekant.

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Resglad pensionär som gillar att spela golf, inredning, trädgård, husbilslivet, resa mm

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela