balansochhalsa.blogg.se

Sol och Värme och Besök...och lite magknip

Publicerad 2017-11-13 20:39:44 i Allmänt,

Skönt att värma upp sig i solen...Förmiddagen är det lugnt och skönt på stranden...och här råder ingen trängsel. Det är bara svårt att välja plats i sanden...Havet är lugnt och stilla och vi njuter i våra solstolar på stranden...Vädret är fantastiskt varje dag och vi har bara haft någon enstaka morgon där vi ej sett soluppgången. Det är magi...

Skönt att ej ha fullt program hela tiden även om det också är kul. Många har lämnat La Mata ser det ut som ...stranden är oändlig...

Häromdagen bestämde vi att G med sällskap skulle besöka just vår lägenhet i La Mata och se hur vi bodde och äta någonstans i närheten. Lite allmän uppfräschning behövde vi då det är ganska litet och förvaringsmöjligheterna föga. Vi gör så gott vi kan hela tiden...plocka och plocka undan vartefter. Vi hämtar herrskapet till vår lilla lägenhet och inviger den med lite Cava. Bodegavin och lite tilltugg....


Inga sköna och bekväma sittplatser kan vi bjuda på...obekväm soffa...hårda barstolar och iskalla trädgårdsstolar...ja man är beredd på det mesta när man reser som vi gör...inte allt går ens egen väg hela tiden. Vi gör det bästa av varje situation... .

Nu går vi bara runt hörnan ca 25 meter till Kinesrestaurang...Det är riktigt billigt här...och en trerätters kan du få för 6.95 euro även här inkl. en halvflaska vin...men vi smällde till med 6 personers middag för fem personer a` 55,85 euro. Kanske inte den smartaste idén så här i efterhand. Den ena karotten efter den andra landade på vårt bord med allsköns rätter...fågel, fisk och mittemellan...ja mycket av ALLT. Nudlar och ris i massor och alla tillbehör...Jag var ju inte ens hungrig sedan gårdagens trerätters och undrade hur jag skulle orka något...men på något sätt lyckades vi klämma ner det mesta med gemensamma krafter.


Inga nattsuddare är vi någon av oss...vi gick hem till oss och de andra tog taxi hem. Måndag morgon är det ju gympa på stranden och gubben hade ju investerat i ny gympadress till och med.

Vad händer...det blev en stökig natt kan jag säga...Gubben har magknip titt som tätt och jag är så övermätt så magen står i åtta hörn och mår illa...så skickade återbud till våra kompisar att vi får helt enkelt stå över dagens övningar. Det går väl flera tåg dock en annan dag... .

Vågar oss på en liten promenad i solen och efter en mycket spartansk lunch...fetaost med lite avocado och melon...landade vi på vår takterass i solen. Magarna lugnar ner sig och vi stöter på Mas Amigos att värmen inte är fixad i lägenheten och kommer nog inte att ordnas i dag heller...Det blir att klä på sig ordentligt innan man går och lägger sig, Vi äter kokt fisk med lite vittvinssås och lite rostade grönsaker i ugnen...Bra mat för irriterade magar...hoppas vi. Allt verkar lugnt än så länge så det värsta är nog överstökat...Vi fortsätter nog på den något enklare varianten av mat...inget bröd, lättare rätter mm...så kommer det nog ordna sig. .

Till vi hörs igen...ha en bra fortsatt dag.

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Resglad pensionär som gillar att spela golf, inredning, trädgård, husbilslivet, resa mm

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela