Besök på Greenland...golfcourse!

Äntligen fick vi till vårt besök tillsammans med våra vänner att åka till Greenland...som vi länge planerat för och jag ville känna hur mina knän förhåller sig till en liten golfrunda...Dessutom är det fullt upp för det mesta för oss alla så vi bokade detta för ett bra tag sedan tillsammans.

Vi blev hämtade på förmiddagen för att bege oss till Greenland som ligger utanför Quesada...strax bredvid Zocco-market...Varsin bärbag fick herrarna släpa på mestadels...då vi endast hade "korta klubbor" med oss då detta är en korthålsbana.

Betalar 15 euro per person och då ingick lunch...kändes ju som ett hyfsat pris! Ingen direkt kö så bara att gå ut och spela...men usch så det kändes...Sorgligt att man tappat allt sedan vi spelade sist och orkar man verkligen komma igen?? Just nu vet jag inte...

Hålen var mellan 40 och 105 meter och nu brukar man ju ha koll på läget men icke denna gång...kändes som jag aldrig hållit i en klubba...usch och fy så bedrövligt! Bollarna gick åt alla håll...kors och tvärs för mig...och jag var livrädd att något skulle hända med mina knän...för det får bara inte hända...!

Greenerna var inte värda namnet heller...ojämnt och saknade mestadels gräs...både på fairway och greener...Detta var ju verkligen inte värt pengarna någonstans...J lyckades ju bra som vanligt och J & L gjorde nog några birdies man inte ens var i närheten av...

Nej nu får man bestämma sig för vad man skall göra...lägga ner hela projeketet golf helt och hållet eller fortsätta "stånga sig blodig"...med en dåres envishet?? Ja det är frågan...?? Efter 8e hålet började mitt ena knä kännas av så vi får se vad som händer!!

Ja räkna poängen var ju ingen större idé idag så vi skippade detta ganska snabbt. Istället slog vi oss ner vid restaurangen och Äventyrsgolfen för äta lunch. Fanns lite olika saker att välja på men inget lockade särskilt så det blev Lasagne för det kan man väl inte förstöra??

Jo lite i alla fall...för Lills mat var långt ifrån varm så hon fick gå in med den och be att de "micrar" den...jodå...efter 20 minuter när vi andra ätit upp frågar hon efter sin mat...nja...nu gör vi en ny varm...!! Men till slut så...Smaken är ju som baken...men inte var det den godaste vi ätit men det kan ju ändå bli värre...fast det visste vi ju inte då!!

Hemma igen sen eftermiddag och nu behöver vi ladda om batterierna inför morgondagen då det är Vänskapsmatch i Mil Palmeras med bouleklubben...och vi plockar ihop och förbereder inför morgondagen...

Kl 09.00 skall vi vara pigga och glada vid vår boulebana och bussen som skall köra oss vidare till banorna. Näst intill hela bussen är full och vi är nog totalt ca 60 st som skall anta utmaningarna...på Mil Palmeras!!