Hemma i Sverige igen...

Känns ofattbart att vi varit i Spanien snart fem månader...det gör verkligen avtryck!! 
Och dessutom lämna ifrån sig alla våra fina blommor svider lite i hjärtat...men men... värre saker kan ju verkligen hända i dessa pandemitider!!
 
Lite oroliga inför hemresan med tanke på restriktioner mm att ta sig till flygplatsen pga perimeterkarantän att inte åka utanför den egna kommunen och ej bli stoppade...trots att vi har biljett/boardingcard och såklart tog bläckpatronen slut som vanligt när vi skulle printa så vi fick åka till Carrefour och köpa en ny för 13 euro.
 
Vi startade i god tid från lägenheten och efter 40 minuter var vi på plats i P-garaget plan 4 där vår Marina Park långtidsparkering har in/utcheckning och någon plockar upp bilen. Vi hann precis lasta ur alla väskor...ja mycket bagage blev det efter vår tid i Spanien och de kommer och hämtar upp bilen.
 
Går till incheckningen 3 timmar innan och vi får lämna ifrån oss bagaget 2 resväskor på 23 kilo och golfklubbor/2 st i en resbag ochså 23 kilo så skönt att bli av med snabbt.
 
Nu har vi 2 handbagage på vardera 8 kg så det räcker att släpa på...inklusive vinterkläder med mössa, handskar mm...samt lite matnyttigt...bananer, några smörgåsar mm...Inte helt klart med att det finns något öppet på flygplatsen där man kan äta.
 
Som tur är fanns iallafall Big Burger öppet så blev varsin meny...inte särskilt gott...mjölig pommes och hamburgerbröd tjock och sött...massor av rå lök jag inte tål...ja ibland får man verkligen gilla läget. Idag blir det ingen annan mat heller mer än en liten ostbit med kex och lite rödvin när vi kommer hem till Sverige blir dagens enda måltid..
 
Flyget ganska fullsatt men vi hade mittensätet fritt så lite extra "space" dock och munskydd på hela vägen förståss. Påstigning gick radvis och väldigt bra ordnat utan trängsel. Flygvädret var strålande  så efter 4 timmar var vi i Sverige igen...Upphämtade av vänner till oss som också har bostad i Spanien men åkt hem tidigare...
Ja lite steg blev det allt idag med på båda flygplatserna...kunde aldrig tro att vi gått 4,5 km!! Och väldigt tacksamma att fina vänner hämtar upp oss en lördagskväll och även fått handlat lite saker vi behöver på söndag morgon i matväg mm...Tack för hjälpen!!
 
Känns lite kluvet att vara hemma igen istället för i slutet på mars som planerats men vi orkar inte sitta och boka/boka om flyg hela tiden som inte går...inget socialt liv med boule eller golf, inte träffa vänner ens utomhus, alla restauranger och coffeeshop stängda så ett ganska ödsligt liv...och jobbigt att inte veta när vi kommer hem...!!
 
Nä vi får gilla läget och det fina vintervädret i Sverige med strålande sol dagen efter och -2 grader...så fram med vinterjacka och långkalsonger och ge oss ut på en riktig långpromenad i vintersolen! Det uppväger lite...att vårsolen börjar kännas av...
 
 
 Blev en jättefin söndag trots allt...och tack till alla som hjälp oss på vägen...passat lägenhet och post, blommor mm...Tack för all hjälp!!